September:  7 case completed Total number of days 234. Average =  234 days ( 33 weeks).  Cumulative: Total cases 25 + 7 = 32                                                                          Total days 1227 + 234 = 1461                                                                                            1461/32 =  46 days (7 weeks).
Person "Administrator"User Screen "Introduction & Framework"User Screen "Portfolio Holders"User Screen "Strategic Risk Register"User Screen "Delivering Our Future (DOF) Delivery Plan"User Screen "Business Plans"User Screen "Indicators On/Above Target"User Screen "Indicators Below Target"User Screen "Our Performance"
  
  
  
TablenotenotenotenotenotenotenotenotenotenotenotenotenoteTable showing Value of Indicator "HLPI 4 - a. Processing of Private Sector Disabled Facilities Grants"Chart showing Indicator "HLPI 4 - a. Processing of Private Sector Disabled Facilities Grants"Table showing Hierarchical Self of Object Form "Performance"Indicator "HLPI 4 - a. Processing of Private Sector Disabled Facilities Grants"Indicator "HLPI 4 - a. Processing of Private Sector Disabled Facilities Grants"Table showing Hierarchical Self of Indicator "HLPI 4 - a. Processing of Private Sector Disabled Facilities Grants"Below TargetOn TargetAbove Target

Month

Weeks

Comment

Apr 18/19

14.0

   

   

May 18/19

18.0

   

   

Jun 18/19

23.0

   

   

Jul 18/19

24.0

   

   

Aug 18/19

29.0

   

   

Sep 18/19

29.0

   

   

Oct 18/19

26.0

   

   

Nov 18/19

25.0

   

   

Dec 18/19

25.0

   

   

Jan 18/19

23.0

   

   

Feb 18/19

22.0

   

   

Mar 18/19

20.0

   

   

Apr 19/20

32.0

   

April:  3 case completed Total number of days 226. Average =  226 days ( 32 weeks).  

May 19/20

9.0

   

May:  5 case completed Total number of days 280. Average =  280 days ( 40weeks).  Cumulative: Total cases 3 + 5 = 8                                                                            Total days 226 + 280 = 506                                                                                            506/8 =  63 days (9 weeks).

Jun 19/20

7.0

   

June:  6 case completed Total number of days 229. Average =  229 days ( 32 weeks).  Cumulative: Total cases 8 + 6 = 14                                                                            Total days 506 + 229 = 735                                                                                            735/14 =  52 days (7 weeks).

Jul 19/20

7.0

   

July:  6 case completed Total number of days 254. Average =  254 days ( 36 weeks).  Cumulative: Total cases 14 + 6 = 20                                                                           Total days 735 + 254 = 989                                                                                            989/20 =  49 days (7 weeks).

Aug 19/20

7.0

   

August:  5 case completed Total number of days 238. Average =  238 days ( 34 weeks).  Cumulative: Total cases 20 + 5 = 25                                                                           Total days 989 + 238 = 1227                                                                                            1227/25 =  49 days (7 weeks).

Sep 19/20

7.0

   

September:  7 case completed Total number of days 234. Average =  234 days ( 33 weeks).  Cumulative: Total cases 25 + 7 = 32                                                                          Total days 1227 + 234 = 1461                                                                                            1461/32 =  46 days (7 weeks).

Oct 19/20

5.0

   

October:  12 case completed Total number of days 206. Average =  206 days ( 30 weeks).  Cumulative: Total cases 32 + 12 = 44                                                                          Total days 1461 + 206 = 1667                                                                                            1667/44 =  38 days (5 weeks).

Nov 19/20

5.0

   

November:  11 case completed Total number of days 179. Average =  179 days ( 26 weeks).  Cumulative: Total cases 44 + 11 = 55                                                                          Total days 1667 + 179 = 1846                                                                                            1846/55 =  34 days (5 weeks).

Dec 19/20

5.0

   

December:  5 case completed Total number of days 376. Average =  376 days ( 54 weeks).  Cumulative: Total cases 55 + 5 = 60                                                                          Total days 1846 + 376 = 2222                                                                                            2222/60 =  37 days (5 week)

Jan 19/20

5.0

   

January:  8 case completed Total number of days 184. Average =  184 days ( 26 weeks).  Cumulative: Total cases 60 + 8 = 68                                                                          Total days 2222 + 184 = 2406                                                                                            2406/68 =  35 days (5 week)

Feb 19/20

5.0

   

February:  8 case completed Total number of days 176. Average =  176 days ( 25 weeks).  Cumulative: Total cases 68 + 8 = 76                                                                          Total days 2406 + 176 = 2582                                                                                            2582/76 = 34 days (5 weeks)

Mar 19/20

5.0

   

March:  9 case completed Total number of days 184. Average =  184 days ( 26 weeks).  Cumulative: Total cases 76 + 9 = 85                                                                          Total days 2582 + 184 = 2766                                                                                           2766/85 = 34 days (5 weeks)

Apr 20/21

76.0

   

April: 5 cases completed total number of days 534. Average = 534 (76 weeks)

May 20/21

   

   

   

Jun 20/21

   

   

   

Jul 20/21

   

   

   

Aug 20/21

   

   

   

Sep 20/21

   

   

   

Oct 20/21

   

   

   

Nov 20/21

   

   

   

Dec 20/21

   

   

   

Jan 20/21

   

   

   

Feb 20/21

   

   

   

Mar 20/21